Formel 1 som stort intresse

När det är dags att göra något annat än bara meka på ditt egna fordon är en resa ett utmärkt alternativ. Det allra bästa alternativet är ju att blanda motorintresset tillsammans med resan.

Idag blir det allt vanligare för resebyråer att anordna resor till Formel 1 och olika Motocrosstävlingar. Om du undrar vart du ska åka nästa gång kan du boka din motorresa här.

Världen över

Beroende på hur långt du är villig att resa finns det några otroliga Formel 1 banor som förarna tävlar på. Det finns exotiska ställen som Abu Dhabi och Singapore som emellanåt är med och har värdskapet för F1. Om du är ute efter en rejäl bana att se otroliga tävlingar på är det banan Sepang i Malaysia. Banan är känd för att kräva det mesta utav förarna. Det sägs att stallen förbereder de tävlanden med att endast äta och dricka flytande föda en vecka före tävlingen. Allt detta för att ge kroppen så mycket vätska som möjligt inför det otroligt långa och svettiga loppet.

Ta med dig hörselkåporna

Sist men inte minst se till att packa ner dina öronskydd. Det kommer nämligen susa som aldrig förr i öronen. Det bästa är att skydda din öron med gedigna skydd du vet kommer göra jobbet.