En annorlunda Speedwaytävling

Vi ber redan inledningsvis om ursäkt utifall att du i denna artikel känner att vi fört dig bakom ljuset, eller i detta fall, kanske mer träffsäkert bakom läktaren och bort från Speedway-stadion. Vad vi dock känner till, är att många av våra läsare även har ett stort intresse för poker, så varför inte slå två flugor i en smäll och på sätt och vis blanda två av våra stora intressen.

Flygande kort

En pokerrunda är i mångt och mycket ett race i sig. Det gäller att ha full fokus på banan och sätta in din attack vid rätt tidpunkt (känns det igen?). Vissa har en genomgående aggressiv stil, medan vissa är mer systematiskt beräknande av naturen och de som ofta lyckas allra bäst är de som lyckas kombinera det bästa från flera olika stilar.

Det finns en pokerturnering vid namn ”Saturday Speedway Special”. Vi gillade såklart namnet direkt vi såg det och i ärlighetens namn blev det gnistan för denna artikel. Denna lördagsturnering hör till en form av poker med ett mycket högre tempo än vanligt. Ett tempo som möjligtvis passar bra för oss hetsporrar som älskar Speedway och ibland kan vara lite heta på gröten. Insatskravet för att delta är 33$ och när denna artikeln skrevs, var en svensk alldeles på målsnöret att knipa den förra vinsten.

Avslutningsvis vill vi önska er alla ett lycka till i framtiden, både på banan och nu även eventuellt vid pokerborden. Önskar ni fler artiklar om poker på sidan blandat med vad vi vanligtvis brukar presentera, får ni gärna höra av er till oss. Detsamma gäller om ni har klagomål över exakt samma sak. Vi värderar högt vad ni vill ta del av, men kan inte alltid lova att alla får exakt det dom vill!